Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye

2022. február 17-én mi is ott leszünk az Ecommerce Expon, amely az év egyik legnagyobb fesztiválja. Mi már nagyon várjuk és bízunk benne, hogy Veled is személyesen találkozhatunk!

A vírushelyzet és ennek hatásai az e-kereskedelemre

Az elmúlt időszakban a pandémia végérvényesen átalakította az e-kereskedelmet. Miközben a piaci szereplők száma megkétszereződött, korábban soha nem látott drágulás lett tapasztalható a hirdetési költségekben. Ez az időszak eddig sosem látott kihívások elé állította még a legjobbakat is. A ‘22-es Ecommerce Expon Ők és vezető iparági tanácsadók hozzák el Neked legfrissebb tapasztalataikat arról, hogyan lehet sikeres webáruházat üzemeltetni ezen a megváltozott piacon.

Miért érdemes neked is eljönnöd az Expora?

Az Ecommerce Expot a magyar kereskedelem csúcstalálkozójaként is emlegetik. Összeszedtük számokban, mire is érdemes számítanod, ha február 17-én te is részt veszel a rendezvényen, illetve, hogy milyen elképesztő számokat produkál évről-évre az e-kereskedelem, amik téged, mint weboldal tulajdonost, erősen érintenek:

  • 2000+ résztvevő
  • 40+ előadás
  • 80+ kiállító
  • +45%: 2020-ban 909 milliárd forint volt a hazai e-kereskedelmi forgalom.
  • +56,7%: A webshopok száma évről évre dinamikusan növekszik.
  • +3 ÉV: Ennyit ugrott előre a fejlődésben az e-kereskedelmi szektor alig 12 hónap alatt.

Az Ecommerce Expo tehát minden weboldal tulajdonos számára kötelező programnak tekinthető, de ajánlott azok számára is a részvétel, akit érdekelnek a folyamatosan változó e-kereskedelmi trendek, a legújabb tippek, trükkök és praktikák, amivel a versenytársak elé lehet kerülni.

Tapasztalataikat élvonalbeli előadók osztják meg a nagyérdeművel, olyan titkokat fognak megosztani Veled is, amivel “igazságtalan” előnyre tehetsz szert minden olyan konkurenseddel szemben, aki kihagyta ezt a rendezvényt.

Az elképesztő mennyiségű és gyakorlatban is alkalmazható információk mellett a rendezvény kiválóan alkalmas üzleti kapcsolatépítésekre is, mivel a hasonló érdeklődésű emberek ezen a napon mind egy helyen lesznek! Szerezz értékes új kapcsolatokat, barátságokat, ismeretségeket!

Várunk szeretettel Téged is! Beszélgessünk egy jót február 17-én!

Kulcsár Róberttel, az Ecommerce Expo egyik megálmodójával a Maximum Business TV legújabb adásában beszélgettünk. Íme egy rövid összefoglaló:

A teljes adás megtekintéséhez kattints ide!

Regisztráció

A MAXIMUM BUSINESS TV-RŐL

A műsorokat minden esetben olyan szakértők bevonásával állítjuk össze havonta, akik a marketing- és vállalkozói sikereik alapján ismert és elismert emberek. Így garantálhatjuk, hogy a műsor ténylegesen használható praktikákkal és javaslatokkal lesz telítve.

  • piaci szakértők, a legjobbak közül

  • 20-50 percben a műsorvezető kezeiben

  • a leghatásosabb 2022 online eszközök

  • egy cél a fókuszban: hogyan keressünk online pénzt?

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maxi.onlinevagyok.com