A marketing kampány érdekel!
A webfejlesztés érdekel!

   

legyen az idei az eddigi legütősebb éved!

Összesen 20 cégnek tartjuk fenn a helyet, legyél Te az egyik!

Garancia ⭐ Átláthatóság ⭐ Ötletek ⭐ Riportok

Mit kapsz 2023-as marketing kampányunk keretein belül?

  • 10-15x jobb Facebook, Google hirdetések

  • Ingyenes kampányépítés, A-tól Z-ig

  • 35 lépéses Maximum Business Sikermodell

  • Célközönség- és Versenytárs audit

  • Pénztermelő grafika, videóvágás

Az alábbiakat pedig AJÁNDÉKBA adjuk Neked!

  • Weboldal/Webáruház elemzés

  • Forbes 1 havi előfizetés

  • 2 fős jegy a Maximum Web és Marketing Konferenciára

Sosem volt még ilyen egyszerű Marketing
Ügynökséggel elindulni!

Mit kapsz 2023-as weboldal fejlesztési kampányunk keretein belül?

  • 2x hatékonyabb, 3x fejlettebb oldal

  • Ingyenes pénzteremelő látványterv- és webstruktúra készítés

  • 19 lépéses Maximum Business Sikermodell

  • Célközönség- és Versenytárs audit

  • A-tól Z-ig fejlesztünk, az indulótól a PHP-ig

Az alábbiakat pedig AJÁNDÉKBA adjuk Neked!

  • SEO vagy PPC elemzés

  • Forbes 1 havi előfizetés

  • 2 fős jegy a Maximum Web és Marketing Konferenciára

Több mint 600+
ügyfél együttműködés

10.000+ Facebook,
Google hirdetés

97%-os
ügyfélajánlás

9 díjnyertes
website

3.000+ cégvezetőt
oktattunk

EHHEZ KÉPEST NÁLUNK: SZINTE ZÉRÓ KOCKÁZAT!

Próbáld ki szolgáltatásunkat!

#1

Facebook, Google hirdetési sikermodellünk által könnyedén el tudunk indulni úgy, hogy felkészültek leszünk a vállalkozásodból, amit a részedre megküldött kérdéssorunk segít.

#2

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányaid minél nagyobb sikerrátával indulhassanak.

#3

Indulási dokumentumot küldünk, ami egy Word dokumentum: ebben kezdés előtt megnézheted a kampányokat célzási adatokkal, a hirdetés szövegével, képeivel. Leellenőrizheted, vagy éppen hozzá is rakhatod a meglátásaidat, elvárásaidat.

#4

Kezdjük a munkát és hozzuk az eredményeket!

#5

1 hónap után tartunk egy nagyobb egyeztetést.

  1. Ha nem szimpatikus számodra az együttműködés, akkor leállítjuk a munkát. Szinte biztos, hogy semmit nem veszítettél, csak nyertél egy tapasztalatot plusz egy 7 országban működő, díjnyertes ügynökség néhány szakértője egy részletekbe menő visszajelzést adott a cégedről, amelyet a továbbiakban kamatoztathatsz.
  2. Élvezed a sikeres kampányodból befolyó pénzt és velünk tartasz a továbbiakban is (akár havi 60 ezer forinttól).

MOST NEM VESZÍTHETSZ SOKAT,
ÉS NEM KELL ELKÖTELEZŐDNÖD

Tesztelj és utána dönts.

Addig is 98%-ban pénzt hozunk a konyhádra!

(nem kell félned, tudjuk, hogy korábban sok negatív tapasztalatod volt már)

Próbálj ki minket!

KIK VAGYUNK, HOGY EZT MERJÜK ÍGÉRNI?

 Berta Gergő vagyok, a Maximum Business Web és Marketing ügynökség alapítója és vezetője.
A marketing az életem születésem óta.

Csapatommal az ügynökségek felső 1%-ába tartozunk.

Missziónk és célunk, hogy minél több vállalkozásnak készítsünk olyan Facebook és Google hirdetéseket, olyan weboldal rendszereket, amellyel kiemelkedik a piacból és extra profitra tesz szert.

2015 ÓTA NEM VOLT OLYAN ÜGYFELÜNK, AKINEK NE HOZTUNK VOLNA JELENTŐSEN TÖBB EREDMÉNYT,  MINT AZ ADOTT CÉGGEL DOLGOZÓ KORÁBBI CSAPAT

Tesztelj minket!

Facebook és Google hirdetésekkel a hazai vállalkozások már annyi bevételt termeltek, mint a teljes magyar lakosság fizetésének a 10x-ese! Mindezt úgy, hogy csak a cégek 1%-a hirdet profi módon.

Mi azzal foglalkozunk, hogy Te ebbe az 1%-ba tartozhass! Olyan Facebook és Google hirdetéseket készítünk neked, amelyekkel már az 1. hónapban több pénzt termelhetsz, mint korábban bármikor.

Próbáld ki szolgáltatásunkat!

Elégedettséged esetén folytatjuk a közös munkát!

Jelentkezem!

SZERETNÉD, HOGY VÉGRE MINDEN HIRDETÉSRE KÖLTÖTT FORINTOD TÖBBSZÖRÖSEN MEGTÉRÜLJÖN?

Sokan hirdetik ezt, nálunk végre meg is tapasztalhatod, milyen ez az érzés, ráadásul kockázatmentesen!

Add le jelentkezésed az alábbi egyszerű űrlapon,
és kolléganőnk visszahív Téged 1-3 munkanapon belül!

A LEGÜTŐSEBB KAMPÁNYOD
2023-BAN

a Maximum Business Web és Marketing ügynökség közreműködésével:

Milyen számokat hoztunk eddig ügyfeleinknek?

Nincs megszabva iparág. Több mint 600 céggel dolgoztunk együtt és több mint 10.000 Facebook, Google kampányt futtattunk. Ebben számos cég típus megfordult. Így éppen az a próbaidőszak célja, hogy ha szeretnél több bevételt Facebook, Google platformokon keresztül, akkor próbálj ki minket és ha sikerrel járunk, utána hosszú távon együtt tudunk dolgozni.

Nálunk nincs ebben korlát, mint más ügynökségeknél, marketingeseknél. Ha kell 100 db-ot is készítünk. De leginkább az határozza ezt meg, hogy mennyi költünk egy hónapban. Mert a havi budgetet leosztjuk 30 nappal és akkor kijön 1 nap mennyit költhetünk. 1 db hirdetésnek min. napi 300-500 Ft-ot kell adnunk, hogy el tudjon indulni, így ez alapján tudsz becsülni. De vannak sikeres hirdetéseink ami naponta több tízezer Ft-al megy, tehát ez mindig eredményesség függő!

Alap esetben platformonként min. 60.000 Ft-ot javaslunk 1 hónapra a 2021-es trendek alapján az eredményesség érdekében, de ha már most is hirdetsz, vagy nagyobbak a céljaid, akkor pontosítjuk mindezeket

Bankkártyádat kell hozzáadnod a Facebook, Google rendszeréhez, amit utólagosan fokozatosan von le tőled, az előre megbeszélt összeg alapján. Fontos, hogy a Te hirdetési fiókodban dolgozunk, hogy az elvégzett munka után a Tiéd maradjon minden beállítás.

Heti szinten riportálunk és egy fontos szabály van nálunk: napi szinten nézzük a hirdetéseidet, folyamatosan ötletelünk, vizsgáljuk a weboldalad is és minden héten egyeztetünk a kampányaidról Veled. Így tudunk azonnali eredmény hozni az ügyfeleink 98%-ánál.

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányok minél nagyobb sikerrátával indulhassanak. Majd A-tól Z-ig átvesszük tőled a fizetett hirdetéseidet és azért felelünk majd, hogy pénzt termeljenek számodra. Felállítjuk a stratégiát, hogy mit hirdessünk, mi írjuk a hirdetési szöveget, kiválasztjuk a képet, grafikázzuk és napi szinten nézzük az eredményeket, majd riportálunk neked!

A hirdetési kampányok felépítését a 32 pontos Maximum Business Sikerrecept alapján végezzük: https://maxi.onlinevagyok.com/ugyfeleinknek/kivitelezesi-pontok/ppc/fix/ Az évek alapján, több milliárd Ft megtermelt bevétel és szakmai tapasztalat alapján összegyűjtöttük azt a kivitelezési pont listát, amivel a lehető leggyorsabban a legnagyobb eredményt tudjuk elérni.

Minden hónapban tartunk egy nagyobb ötletelést, ahol többen a csapattal átbeszélheted a fejlesztési terveket, újabb marketing eszközöket.

  1. Költségkeretek és platformok konkretizálása.
  2. Szerződés aláírása.
  3. Indulási kérdéssor kitöltése.
  4. Facebookhoz, Googlehöz való hozzárendelés.
  5. Indulási hirdetési anyagot összeállítjuk és elküldjük feléd célközönséggel, hirdetési képekkel, grafikával, szövegezéssel.
  6. Elfogadást követően indítjuk a hirdetéseket.

Ez egy konkrétumokból és képernyőfotókból álló gyakorlati cselekvési lista, hogy mit alakíts át oldaladon, a maximális bevétel- és eredmény termelés érdekében.

Az elmúlt 600 elkészített weboldal alapján kifejlesztettünk egy 19 lépésből álló marketingpszichológiai rendszert, mellyel az általunk készített weboldalak / webáruházak 30-40%-kal több eladást tudnak elérni.

Jelentkezem!

Cégek akik mellettünk állnak

Cégek akik mellettünk állnak

Médiamegjelenések

MédiaklikkKALOhírekImpulzív MagazinKorona fm 100SajtwebáruházGoji

Médiamegjelenések

Médiaklikk
KALOhírek
Impulzív Magazin
Korona fm 100
Sajtwebáruház
Goji

TV híradó (11:19-től)

igényesférfi.hu cikk

Az Országos Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye

VIRA magazin

Ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni

Olvasd végig, mit mondtak rólunk!

Micski Marianna

Határozottan ajánlom őket!

Egy 52 szobás, 4 csillagos szállodát vezetek, ahol a fő cél a folyamatos vendégek száma és a piaci márkánk építése. Köszönöm a közös munkát, nagyon meg vagyok Veletek elégedve!

Tollár Mónika

Többet kaptunk, mint reméltük!

Nagyon meg vagyunk elégedve a közös munkával, köszönjük a sok türelmet és a profizmust! Proaktívak, udvariasak, naprakészek, hatékonyak és kedvesek voltatok végig! (Smart Studios Hungary csapata nevében)

Dr. Rédei Isvtán

Hosszútávú együttműködésben gondolkodunk

Partnerként kerestük meg a Maximum Business Kft-t és én úgy gondolom, hogy rendkívül jó partnerre találtunk, nagyon korrekt együttműködésünk van, amelyet ma még talán azt mondhatom, hogy rövidebb távra szólóan határoztunk meg magunknak, de úgy látom, hogy az eddigi tapasztalatok alapján hosszútávon is fogunk tudni együtt dolgozni.