Pénztermelő marketing eszközök 2023

100%-ban gyakorlat!

Célunk, hogy minden ügyfelünket és leendő ügyfelünket támogatni tudjunk a közös együttműködés sikerességében.

Ha a vállalkozásod egyre jobb lesz, akkor az együttműködésünk is javul, jobban futnak majd a marketing kampányok.

✅ A részvétel INGYENES, a linket az esemény előtt küldjük ki e-mailben.

✅ Olyan gyakorlatias- és könnyen alkalmazható ötleteket, eszközöket fogunk bemutatni, amivel céged és marketinged maximalizálhatod!

Berta Gergő ügyvezetőnk a Maximum Web és Marketing Konferencián előadott témája kapcsán tart Workshopot.

Maximum Business Workshop
Berta Gergővel!

Hamarosan közzétesszük a dátumot!
0
0
0
Hét
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Mp

Helyszín: Online (A linket e-mailben küldjük majd ki előtte!)

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy Workshop?

Kattints a gombra és nézz bele korábbi videóinkba!

Korábbi Workshopok

Ebből a mixből 20% kb. a Facebook, Google hirdetés. Lehet ez nagy bevételi csatorna, de akkor is csak 20%-a a teljes képnek. Minden más kihat rá és összeszorzódik, ha más elemeket is alkalmazol. Ez a lényege a 360 fokos marketingnek. Minden számít. Ha 50 pontos az ügyfélszolgálatod, de 100 pontos a Facebook, 100 pontos a Google, akkor 50x100x100=500.000 a teljesítményed, ha az ügyfélszolgálatod is 100 pontos, akkor a teljesítményed megduplázható, azaz 1.000.000 pontot fog érni a céged. És ez a szorzatminta minden területedre felvázolható.

Előadónk, Berta Gergő, a Maximum Business Web és Marketing Ügynökség ügyvezetője, tulajdonosa. Gergő az elmúlt években közel 1.000 vállalkozást, 800+ weboldalt/webáruházat és több mint 16.000 Facebook, Google hirdetést láttott felépülni vagy éppen elbukni, mindezt 7 országban az induló vállalkozásoktól a piacvezető cégekig. Gergő és 20 fős csapata az ügynökségek felső 1%-ba tartoznak.

Legnagyobb missziójuk és céljuk, hogy azokkal a cégekkel dolgozzanak együtt, akik képesek és alkalmasak is a nagy ívű fejlődésre.

Gyere és csatlakozz! Ha 1 ember jelentkezik, akkor is megtartjuk a Workshopot,
hiszen akkor végig azon az 1 cégen dolgozunk majd!

Jelentkezés

Most 15.000 Ft + áfa helyett INGYENES a képzés, mert ha ezt a linket Te megkaptad, akkor azon VIP ügyfelek, ügyféljelöltek közé tartozol, akiknek segíteni akarunk díjmentesen a fejlődésén, mert ha növekedsz, akkor utána 10x-esen profitálunk belőle, hosszú távon ügyfelünk maradsz és nyer-nyer együttműködés lesz!

Ott találkozunk!

Következő Workshop:

Hamarosan…

A workshop előtt 3 nappal értesítést küldünk a jelentkezőknek, de a legjobb, ha Te is beírod a naptáradba már ma a találkozásunk időpontját.

0
0
0
Hét
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Mp

Helyszín: Online (A linket e-mailben küldjük majd ki előtte!)