Trendi okos eszközök értékesítése az interneten

Előző blogcikkünkből megismerhetted a Google új megoldását a Search Console Insights-ot, ma pedig bemutatunk 3 trendi terméket, melyek értékesítéséből remekül profitálhatsz.

Okos csaptelep

Az okos csaptelepek olyan intelligens funkciókkal rendelkeznek, mint például a hangvezérlés, a digitális kijelzők és a hőmérők.

Míg némi növekedés a COVID-19-nek köszönhető, az okos csaptelepek iránti érdeklődés 2019 augusztusa óta – amely a pandémiát megelőzi – folyamatosan növekszik.

Ez a növekvő tendencia valószínűleg annak köszönhető, hogy az okos csaptelepek segítenek az embereknek a vízfogyasztásuk nyomon követésében és az általános vízfelhasználás csökkentésében.

okos csaptelep

Forrás: explodingtopics.com

Néhány intelligens csaptelep már arra is képes, hogy előmelegíti a vizet, így a víz-pazarlást megelőzheted.

A Southern Cross University tanulmánya szerint az emberek 87% – a már azt állítja, hogy egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz egy környezetbarát életmód kialakítására.

Ez az egyik oka annak, hogy a MarketWatch előrejelzése szerint az intelligens csaptelepek globális piaca a mai $273,4 millió dollárról 2027-re $443,9 millió dollárra fog emelkedni.

Okos pénztárca

Az okos pénztárca piac a jelenlegi becslések szerint $307,5 ​​millió dollárt ér. A Credence Research előrejelzése alapján ez 2025-re várhatóan $526,8 millió dollárra fog nőni.

Az Ekster egy RFID-blokkoló technológiával ellátott pénztárca márka, amely az első 40 napban $350 ezer dollárt gyűjtött a Kickstarteren. Ez a szám egy éven belül $1 millió dollárra nőtt (több mint 700-szorosa az eredeti célnak).

okos pénztárca

Forrás: explodingtopics.com

A márka többször is visszatért új termékekkel a Kickstarterhez. Az Ekster egyik új terméke egy újrahasznosított anyagokból készült vegán pénztárca. A legújabb pedig, az okos kulcstartó, amely több mint $275 ezer dollárt gyűjtött.

Az Ekster $1 millió dolláros összbevételt ért el az első évben. Jelenleg a vállalat havi bevétele $500.000 dollár.

Gaming kesztyű

A gaming kesztyűk olyan kesztyűk, amelyek célja a tapadás javítása és a verejtékezés csökkentése a játék közben.

A Gamer Glove, a gaming kesztyűk terén egy elismert márka. Ismereteik szerint a játékosok 90% -a az izzadt vagy hideg kéz miatt nem tud összpontosítani a játékra. Éppen ezért a profi és az amatőr játékosok is használnak valamilyen gaming kesztyűt.

gaming kesztyű

Forrás: explodingtopics.com

Az „intelligens gaming kesztyűk” egyre népszerűbbek, valamint a VR kesztyűk a gaming kesztyű-ipar másik gyorsan növekvő alkategóriája. A Mordor Intelligence szerint a VR ipar egésze $11,5 milliárd dollárt ér. Ez 2025-re várhatóan $87,97 milliárd dollárra fog növekedni.

Reméljük ezekkel a termék ötletekkel segítségedre lehettünk vállalkozásod elindításához. Ha pedig az online értékesítéshez webáruházra lenne szükséged, keress minket bátran!

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maxi.onlinevagyok.com