Ahrefs SEO eszköz bemutatása 

A 2011-ben megjelent Ahrefs azzal büszkélkedhet, hogy több mint 10.3 milliárd kulcsszóindexet tartalmaz, és ez az eszköz szolgáltatja a világ legátfogóbb backlink indexét, amely 15-30 percenként nyújt új adatokat. Az Ahrefs hihetetlenül pontos linkadatbázissal rendelkezik.

Az Ahrefs egy olyan hatékony online marketing eszköz, amely forrásokat biztosít a tökéletes kulcsszavak megtalálásához, a tartalom optimalizálásához és a Google rangsorolás javításához. 

Számos lenyűgöző digitális marketingfunkciót kínál, amelyek segítik az online marketingest a technikai SEO, az on-page SEO, és az off-page SEO terén is.

Milyen előnyei vannak az Ahrefs SEO eszköz használatának?

 

  • testreszabható értesítéseket nyújt a backlinkekről, említésekről, és új kulcsszavakról.
  • az Ahrefs az egyik legnépszerűbb SEO eszköz a baklinkek, vagyis a hivatkozások elemzésére.
  • intuitív felület, amely lehetővé teszi a weboldal általános állapotának és a keresőmotorok rangsorának gyors megtekintését.
  • a Site Explorer mélyebb betekintést ad egy weboldal keresési forgalmába. Csak beírod honlapod domain nevét és készül is az átfogó elemzés.

ahrefs site explorer

 

 

  • domain összehasonlítás funkciója van.
  • jelentések diagramokkal.
  • JavaScript-megjelenítés és SEO audit a problémák feltárására.
  • a Content Explorer abban segít, hogy rákereshetsz bármilyen szóra, vagy kifejezésre, és ehhez az Ahrefs megtalálja neked a releváns oldalakat – hasznos SEO és közösségi mutatókkal. Jelenleg 5 milliárd oldal van az Ahrefs adatbázisában.

 

ahrefs content explorer

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás a rangsoroláshoz és a kulcsszó helyezések nyomonkövetéséhez kapcsolódik, de jelen esetben annak eldöntésére szolgál, hogy mely kulcsszavakat kívánod használni a weboldalad tartalmában, és nem a webhelyein jelenleg használt kulcsszavak nyomon követésére.

Mivel a SEO-ban kulcsfontosságú a kulcsszókutatás az Ahrefs Keyword Explorer nagy előnye, hogy több ezer kulcsszóötletet ad metrikákkal együtt. Az Ahrefs kulcsszókutató eszközzel végezhetsz célzott kulcsszó kereséseket is, amelyeket a keresőmotor szűrt meg.

ahrefs keyword explorer

Ingyenes, vagy fizetett SEO eszköz?

Minden online marketinges más és más SEO szoftverre esküszik, de ha kedveled a letisztult interfészeket, egyszerűbb kulcsszójavaslatokat keresel, illetve további kulcsszavakat szeretnél keresni olyan keresőmotorokhoz, mint az Amazon, a Bing, a Yahoo, vagy a Yandex, akkor az Ahrefs egy tökéletes választás lehet vállalkozásod számára

Bár elsőre nagyon soknak tűnhet az Ahrefs ára, ez az eszköz nagymértékben segíti a keresőoptimalizálást, gyorsítja a munkát és olyan kiaknázatlan lehetőségeket is fellehet vele tárni, amit az ingyenes eszközökkel kevésbé.

Kulcsszókutatásra, kulcsszóelemzésre, vagy netán SEO auditra lenne szükséged weblapodhoz? Vedd fel velünk a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket!

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maxi.onlinevagyok.com